Saturday, 5 September 2009

Happyssssss Birthdayssssssssss

Hi Jugzster!

HAPPY 18TH BIRTHDAY!!!


Bah dapat sudah ambil lesen ni.. Boleh kau jadi driver mama baru.. Bah kurang kah tah PC tapi jangan jua jadi OT.. can't wait to eat the cake karang.. And I hope I can get through the day especially when it's a Saturday! YIKES! Oh and hope you like the gift and card =D

Luvvie Duvvie from,
Mama, Bapa, Binoh, Balim, Ka Mas, Ka Mal, Zien, Dillie

Ohhh and tarus kan tia lahhh..

Happy belated birthday to NAZIRUL ANUAR HAMID (30th August).. Sorry Nuar.. lupa ku banar nya.. Tapi aku teringat balik.. Sorry.. will try to make it up to you nanti insyallah.

c Nuar dengan bangga migang bowling bola bernombor 7 ditangan nya.. I never really asked him why the no 7.. Why not 3 or 8 or something like that.. Tapi ia pernah becerita pulang yang ia mau plet lesen krita nya "3008" or "308".. And rupa2nya inda tah ia sadar, jiran nya (cousin nya), c Ajis, punya plet lesen 308.. Pasal cerita ani kali ia tarus macam disappointed and then inda mau pakai numbur 308 or 3008.. Tapi I still wonder napa ia suka the no 7..

Happy birthday to my 'special' friend, NIQMAT SABNANAH QIPLI.. (3rd September) [not her real name- kalau ku simpan nama banar nya, lagi kamu pikir ia special..] I hope you like the surprise even though it was a wee bit early than I planned it..
Aku paksa pakai gambar facebook nya yang ani.. Pasal nya c Sabnanah memadah arah aku yang bulan Ramadhan ani.. c Uncle Babah (bapa nya) is very strict with her daughters.. Mesti pakai tudung everytime keluar time puasa.. And since it's Ramadhan and all, aku dulur lah bapa nya punya wishes.. Aku nada gambar mu betudung.. Well ada pulang.. Gambar time skulah ugama BEB! (hahaha *style c GG*) Batah sudah tu gambar atu.. time tani practice khatam and time khatam.. ohhh and gambar time STPRI.. tapi atu pun time skulah.. payah wah ku kan cari gambar nya betudung selain daripada gambar skulah.. Baik jua ia baru add this picture..

and lastly Happy birthday to a good friend of mine, MONA BAKAR.. (5th September) Baik tah usai tia Kijang ah.. Suruh c Gnol usaikan.. You know how can be "car-ist" especially when it comes to Kijang.. haha bah bah Have fun ah on your birthday..



Aku nada latest gambar mu.. So aku curi jua gambar dari facebook mu. Hope you don't mind.

Bah to all the other birthday celebrants out there,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU TOO!!

And to all the muslims out there, SELAMAT BERPUASA and RAMADHAN KARIM!

2 comments:

Sabreena Ismawi said...

Woots~ I see mee!! Hahahaha buleh kau ahh.. Misti lagitu gitau yg bapa ku strict time ramadhan and whatnot.. hahaha..
Anyways, Thanks Mas!! Kau awesomeee!! hahahahaah

. said...

awuuu karang heran orang napa aku pakai gambar mu betudung =p